Warehouse manager

Je bent de mentor die je team nodig heeft. Stimuleert groei, deelt kennis en bouwt aan sterke logistieke professionals

Je wordt de kapitein van ons warehouse. Je stelt ambitieuze doelen en verslaat deze samen met het team. Jouw team is je sterrenteam, jij zorgt ervoor dat elk teamlid in zijn/haar/hen eigen kracht staat en daardoor dagelijks straalt op de werkvloer.

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, ledverlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland

Wat ga je doen?

Ben jij een logistiekleider met 4 a 5 jaar teamleiderservaring? Klaar om de sprong te wagen naar de functie van Warehouse Manager? Dan hebben wij hebben dé uitdaging voor jou!

 

Je wordt de kapitein van ons warehouse. Je stelt ambitieuze doelen en verslaat deze samen met het team. Jouw team is je sterrenteam, jij zorgt ervoor dat elk teamlid in zijn/haar/hen eigen kracht staat en daardoor dagelijks straalt op de werkvloer.

 

 • Verbeteren: zit in je DNA; logistiek, klantvriendelijkheid, veiligheid, alles!
 • Verandering: is jouw middle name en je bent de game changer die ons warehouse nodig heeft.
 • Ontwikkeling: Je bent de mentor die je team nodig heeft. Stimuleert groei, deelt kennis en bouwt aan sterke logistieke professionals;
 • Kwaliteit: Met jouw scherpe blik zorg je ervoor dat elke taak foutloos wordt uitgevoerd. Jij houdt de kwaliteitsnormen in ons warehouse hoog.

 

Taken

 • Het team aansturen om afgesproken KPI’s te behalen;
 • Plannen en monitoren van logistieke processen;
 • Ingrijpen wanneer het team achterloopt op schema;
 • Verbeteringen invoeren bij werkzaamheden en processen;
 • Contact houden met leidinggevenden en klanten;
 • Magazijnindeling organiseren.

 

Profiel

 • Je hebt eerder gewerkt in een magazijn en beschikt over bewezen leiderschap skills;
 • Je kunt binnen 30 minuten bij ons magazijn in Barendrecht zijn;
 • Je vind het niet erg als de werktijden flexibel zijn.

 

Krijgen

 • Een fulltime baan met een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Certificaten behalen die jouw helpen beter je werk in ons magazijn te kunnen doen;
 • 25 vakantiedagen want er moet ook gerelaxt worden;
 • Vrijdagmiddagborrel en andere leuke uitjes;
 • Vast contract na 12 maanden.

 

Dit is iets voor mij
Heb je interesse is deze baan? Wacht dan niet en solliciteer nu! Stuur een kort mailtje met waarom de functie van Warehouse Manager bij jou past en voeg daar je CV aan toe t.a.v. Danny Vermeulen.

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.