Vacatures Sales

Alle vacatures (2 resultaten)

Business Development Manager Benelux

In ons team zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een zelfstandige en ondernemende Business Development Manager Benelux met focus voor commercie. Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken aan energietransitie? Heb je ervaring met business development en met het ontwikkelen en onderhandelen van contracten en samenwerkingsverbanden binnen de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Account Manager Ledverlichting

Voor de regio Antwerpen – Limburg zijn we op zoek naar een accountmanager. Het doel van de functie is het uitbouwen van de bestaande omzet en klantenbestand alsmede het zoeken naar nieuwe relaties.  Je gaat onder leiding van de Countrymanager aan de slag in een ervaren salesteam.

Account Manager België

Voor België zijn we op zoek naar een accountmanager. Het doel van de functie is het uitbouwen van de bestaande omzet en klantenbestand alsmede het zoeken naar nieuwe relaties.  Je gaat onder leiding van de  country manager aan de slag in een ervaren salesteam.

Commercieel Technisch Binnendienst Medewerker

Vind je techniek en/of elektronica ontzettend boeiend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.