Vacatures Magazijn

Alle vacatures (0 resultaten)

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag binnen ons magazijn in Barendrecht. Hier ga je bijvoorbeeld pakketten inpakken, versturen, sorteren en controleren. Vanuit ons magazijn zorg je ervoor dat onze klanten blij zijn met de producten die ze via jou ontvangen.

Warehouse Manager

Je wordt de kapitein van ons warehouse. Je stelt ambitieuze doelen en verslaat deze samen met het team. Jouw team is je sterrenteam, jij zorgt ervoor dat elk teamlid in zijn/haar/hen eigen kracht staat en daardoor dagelijks straalt op de werkvloer.

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.