Vacatures Magazijn

Alle vacatures (0 resultaten)

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.
Mail sollicitaties@nedelko.nl voor een open sollicitatie.

Technical Support Medewerker

Wil jij aan de slag als Technical Support Medewerker? Lees dan snel verder!

Vacature dummy 2

Ter versterking van onze salesafdeling zijn wij opzoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Het doel van deze functie is het succesvol verkopen van onze producten.

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.