Vacatures Finance

Alle vacatures (1 resultaten)

Financial Controller

Je hebt een grote liefde voor cijfers, duikt graag in de financiële data en je praat hier graag met je collega’s over. Met een scherpe en analytische blik zorg jij ervoor dat de cijfers kloppen en draag je hier verantwoordelijkheid voor. Jij bent het financiële geweten van Nedelko. Lees snel verder!

Vacature dummy 2

Ter versterking van onze salesafdeling zijn wij opzoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Het doel van deze functie is het succesvol verkopen van onze producten.

Vacature dummy 3

Voor de snelgroeiende afdeling Prolumia zijn wij op zoek naar een Inkoper. Het doel van de functie is de optimale uitvoering van het inkoopbeleid van de afdeling Prolumia.

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.