Stage

Jezelf naar het werk slepen? Niet bij Nedelko. We hebben plezier in wat we doen, want we doen het samen

 

Ben jij bezig met je mbo/hbo-opleiding en zoek je een leuke stage in een afwisselende omgeving? Van logistiek tot financieel en van IT tot verkoop: Nedelko staat nooit stil. Daarom kunnen wij altijd jouw durf, lef en frisse blik goed gebruiken. Zie jij deze uitdaging wel zitten?

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Stage bij Nedelko

Waarom stagelopen bij Nedelko?   5 redenen!

1. Stagevergoeding

Je ontvangt een stagevergoeding per maand én allerlei extra’s, zoals de leukste bedrijfsuitjes en een kerstpakket.

2. Onderdeel van ons team

Je krijgt goede begeleiding, eigen werkzaamheden, een eigen bureau en collega’s die altijd voor je klaarstaan.

3. De introductiedag

Je ontmoet een directielid, kunt deze het hemd van het lijf vragen en ontvangt informatie over Nedelko.

4. Erkend leerbedrijf

Nedelko is een erkend leerbedrijf voor diverse mbo-opleidingen in verschillende richtingen op niveau 2, 3 en 4.

5. Groei bedrijf

Met ons sterk groeiende organisatie in zowel binnenland als buitenland willen we in Europa nog meer op de kaart komen!

Commerciële stage

Als stagiair draai je mee met ons verkoopteam. Je commerciële collega’s adviseren on- en offline over producten, duurzame alternatieven en oplossingen. Dit doen we vanuit de binnendienst, buitendienst en bij ons op kantoor in de verschillende showrooms. Als stagiair leer je alles over klantcontact, relatiebeheer, sales en servicegericht werken. Ook kun je interessante opdrachten doen, zoals het in kaart brengen van de markt of het doen van onderzoek naar mogelijkheden voor energieoplossingen of productontwikkelingen. Onze kantoor (waar onze commercieel medewerkers en accountmanagers zitten) zijn geopend tussen 08.30 – 17.00 uur . Ben jij klaar voor een toffe, groene stage bij Nedelko? 

Andere stages

Volg je een andere opleiding en zoek je een stageplek? Bij Nedelko kun je terecht voor allerlei stages, van logistiek tot financieel en van interne communicatie tot IT. Enthousiast geworden? Laat het ons weten door een mailtje met je cv te sturen naar sollicitaties@nedelko.nl. Heb je een vraag? Stel ‘m via de email. Dan kijken we samen naar je mogelijkheden!

Wat doet Nedelko?

Nedelko is al meer dan 65 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) ledverlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Team

Alle Nedelko professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen! Zij leveren een unieke bijdrage door passie en ambitie te delen. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit.

Energie

Jezelf naar het werk slepen? Niet bij Nedelko. We hebben plezier in wat we doen, want we doen het samen. Wat je in je werkt stopt, daar krijg je energie van terug. We zetten extra stappen om net die meters meer te maken. Met als doel het succes van onze klanten te vergoten.

No nonsens

We zijn onszelf, waarom ook niet? We staan voor gendergelijkheid. Maken dingen niet mooier dan ze zijn. We hebben aandacht voor elkaar als collega’s. Binnen Nedelko zijn we eerlijk, open en direct. Ook als dat moeilijk is. Voor ons is dat een teken van respect.

Inspirerende werkomgeving

Onze competitiedrang is groot, evenals onze drive. We bundelen krachten, worden enthousiast van nieuwe ideeën en innoveren en groeien op deze manier dagelijks verder. Onze ambities zijn groot en we ondernemen meteen actie om deze ambities om te zetten in realiteit. Daarnaast drinken we graag een borrel met elkaar of dagen we elkaar graag uit voor een sportieve uitdaging. Werk en plezier gaat hand in hand.

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.