Stage Verkoopoptimalisatie

Jezelf naar het werk slepen? Niet bij Nedelko. We hebben plezier in wat we doen, want we doen het samen.

Ben jij bezig met je mbo/hbo-opleiding en zoek je een leuke stage in een afwisselende omgeving? Van logistiek tot financieel en van IT tot verkoop: Nedelko staat nooit stil. Daarom kunnen wij altijd jouw durf, lef en frisse blik goed gebruiken. Zie jij deze uitdaging wel zitten?

Hier herken je jezelf in?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Nedelko

Nedelko is al meer dan 70 jaar importeur/distributeur van Elektrotechnische Materialen, Veiligheids- en codeersystemen, energie en interconnectie welke onderdeel uitmaken van onze divisie Techniek en Veiligheid. Daarnaast hebben wij onze afdeling Prolumia Ledverlichting. Binnen Nedelko werken meer dan 100 medewerkers bij vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit (elektro)technische groothandels, installateurs, machinebouwers, kasten en paneelbouwers,  en de procesindustrie. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. We staat ook voor persoonlijk contact en duurzame relaties.

Stageplaats / Afstudeeropdracht bij Nedelko: Jouw kans om onze website te rocken!

 

Wie zijn wij?

Nedelko is dé plek waar techniek en innovatie samenkomen. We leveren een breed scala aan technische producten en oplossingen. 

 

Wat ga je doen?

We willen dat onze website straalt en elke bezoeker meteen ziet wat we te bieden hebben. Daarom zoeken we een enthousiaste stagiair(e) of afstudeerder die ervoor zorgt dat al onze producten een knallende, correcte afbeelding krijgen. Hiermee help je niet alleen ons, maar ook onze klanten om de beste keuzes te maken. Klinkt cool, toch?

Jouw missie:

 1. Afbeeldingen Scoren:
  • Zoek en vind ontbrekende afbeeldingen door contact op te nemen met leveranciers en door externe beeldbanken af te speuren.
  • Vervang verkeerde afbeeldingen door de juiste te vinden en uploaden.
 2. Data Pimp Up:
  • Verrijk de productinformatie met extra data van leveranciers.
  • Zorg dat alle info spot-on en up-to-date is.
 3. Kwaliteitscheck:
  • Check of alle afbeeldingen aan onze specificaties voldoen (resolutie, formaat, etc.).
  • Zorg voor consistente en strakke productdata op de website.
 4. Alles Bijhouden:
  • Houd precies bij welke wijzigingen je hebt doorgevoerd.
  • Geef regelmatig updates aan je begeleider.

 

Wie zoeken we?

 • Opleidingsniveau: Jij bent een MBO of HBO-student in een relevante studierichting (bijv. Marketing, Communicatie, Techniek).
 • Talenknobbel: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift.
 • Digitale skills: Basiskennis van PIM-systemen en grafische programma’s (zoals Photoshop) is een plus.
 • Zelfstandig en proactief: Jij kunt zelfstandig werken en neemt initiatief.
 • Oog voor detail: Jij werkt nauwkeurig en houdt van details.

 

Wat krijg je van ons?

 • Een toffe stage/afstudeeropdracht: Doe werkervaring op in een dynamisch en professioneel bedrijf met een fijne werksfeer.
 • Top begeleiding: Leer van ervaren professionals die je helpen om je skills te ontwikkelen.
 • Kansen voor de toekomst: een succesvolle stage kan een opstapje zijn naar een carrière bij Nedelko.
 • Een stagevergoeding: die je wel kan gebruiken.

 

Interesse? Zie jij jezelf al helemaal zitten bij ons? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar Michael Waarts (michaelwaarts@nedelko.nl) en vermeld “Stageplaats / Afstudeeropdracht Verkoopoptimalisatie Nedelko”. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jurgen van Zantvliet, Category Manager, via 06-10113363 of jurgenvanzantvliet@nedelko.nl

Nedelko: Meer dan je verwacht.

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.