Stage E-commerce & Content Marketing

Jezelf naar het werk slepen? Niet bij Nedelko. We hebben plezier in wat we doen, want we doen het samen

 

Ben jij bezig met je mbo/hbo-opleiding en zoek je een leuke stage in een afwisselende omgeving? Van logistiek tot financieel en van IT tot verkoop: Nedelko staat nooit stil. Daarom kunnen wij altijd jouw durf, lef en frisse blik goed gebruiken. Zie jij deze uitdaging wel zitten?

Hier herken je jezelf in?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Stage bij Nedelko

Stage E-commerce & Content Marketing bij Nedelko: Maak het Verschil!

Bij de stage E-commerce & Content Marketing kan jij écht het verschil maken. Wij benutten elke kans om onze digitale activiteiten te verbeteren en uit te breiden. Jouw kennis en vaardigheden zijn daarbij onmisbaar. Durf jij deze uitdaging met ons aan?

 

Wat doe je als stagiair op de afdeling Marketing & E-commerce?

Tijdens deze stage kom je in aanraking met alle facetten van E-commerce en content marketing. Je denkt mee over het optimaliseren van onze digitale kanalen, schrijft smaakmakende teksten en draagt bij aan onze online zichtbaarheid. Daarnaast ondersteun je ons team bij diverse projecten en initiatieven.

Je zal deze stage uitvoeren binnen ons E-commerce team, waar je kan vertrouwen op goede begeleiding van onze ervaren E-commerce Manager. Je zal daarnaast ook veel samenwerken met andere collega’s die actief zijn in marketing en contentbeheer. Daarnaast is er uiteraard ruimte om eventuele opdrachten vanuit jouw opleiding te kunnen doen tijdens de stageperiode. We zorgen ervoor dat jij je competenties binnen je stageperiode kunt behalen met leuke en leerzame opdrachten. Want dat is immers de reden waarom jij stage loopt! We bespreken graag de mogelijkheden tijdens jouw sollicitatie.

 

Dit vind je leuk om te doen

Onderstaand enkele werkzaamheden die je bij ons kunt uitvoeren. Echter, hangt het natuurlijk ook af van wat jij leuk vindt en wat je wilt leren:

 • Bouwen, aanpassen en optimaliseren van landingspagina’s op de website: Zorg ervoor dat onze online presentatie altijd up-to-date en aantrekkelijk is.
 • Ondersteunen van Marketing en E-commerce: Werk samen met professionals en leer de kneepjes van het vak.
 • Smaakmakende teksten schrijven: Van blogs en mailings tot copy voor landingspagina’s en social posts.
 • Kritisch redigeren van bestaande content: Verbeter en verfijn onze huidige content.
 • Optimaliseren van teksten voor SEO: Zorg dat onze content goed vindbaar is.
 • Aanscherpen van de contentrichtlijnen en tone-of-voice: Help ons bij het consistent en effectief communiceren van onze boodschap.

 

Hier herken je jezelf in:

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van informatiemanagement, marketing of een andere relevante opleiding.
 • Je hebt een passie voor data en werkt secuur.
 • Je vindt het leuk om eigen initiatief te tonen en kansen te signaleren.
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook leuk om samen met collega’s aan projecten te werken.
 • Je bent op zoek naar een stage waar je écht wat kan leren en het verschil kan maken.

 

Wat krijg je?

 • Stagevergoeding: € 300 bruto per maand.
 • Goede begeleiding: Onze ervaren collega’s staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen.
 • Een eigen bureau: Jouw plek om te groeien en te bloeien.
 • Collega’s die altijd voor je klaarstaan: Een hecht team waarin iedereen elkaar helpt.
 • Een dynamische werkomgeving: Hier staan zelfontplooiing en professionalisering voorop.

 

Ben jij klaar voor deze uitdagende en leerzame ervaring? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden bij Nedelko!

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.