Marketingmanager

Ben jij een energieke positieve denker, ondernemend, ambitieus, flexibel, analytisch, een fijne teamleider, bereid om internationaal onze B2B marketing activiteiten verder uit te breiden én daarmee resultaten te boeken? 

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, ledverlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland.

Jouw vaardigheden?

Nedelko is opzoek naar een Marketing Manager die bovenstaande competenties weet te combineren met een passie voor marketing, strategie en data. Als Marketing Manager bij Nedelko ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van onze internationale organisatie en heb je de kans om een cruciale rol te spelen in het definiëren en uitvoeren van een krachtig marketingcommunicatieplan dat niet alleen voldoet aan onze belangrijkste KPI’s maar ook zeker bijdraagt aan het succes en de groei van ons merk.

Zichtbaar en uitdagend werk

Als Marketing Manager bij Nedelko ben je samen met het marketingteam de drijvende kracht achter het                   ontwikkelen en uitvoeren van een doeltreffende marketingstrategie voor al onze klanten. Een boeiende uitdaging ligt voor je, waarbij je verantwoordelijk bent voor het coördineren van al onze offline en online uitingen.

Regie & verantwoordelijkheid

Je bent degene die de regie neemt over het opstellen en uitvoeren van de marketingstrategie van Nedelko en de merken die wij vertegenwoordigen, zowel offline als online. Samen met het E-commerce team beheer je onze media kanalen en voorzie je diverse afdelingen, waaronder het MT en onze sales teams van relevante informatie.

Goede Sfeer

Bij Nedelko werk je samen met gedreven collega’s die kansen durven te grijpen en elkaar stimuleren om verder te groeien. Deze collega’s werken vanuit Nederland, België, Tsjechië en Duitsland. Een positieve en ondersteunende werkomgeving staan centraal.

Vrijheid

Flexibiliteit is essentieel bij Nedelko. Of je nu thuiswerkt of werkzaam bent op een fijne plek op ons moderne HQ in Barendrecht gevestigd langs de A29, of wellicht zo nu en dan fysiek aanschuift op een flexplek in onze buitenlandse kantoren, die ruimte en balans laten we aan jou.

 

Samengevat kun je de volgende werkzaamheden verwachten:

 • Je definieert een duidelijke B2B marketing- en communicatiestrategie om alle Europese Nedelko prospects met de juiste tone of voice te kunnen bereiken.
 • Je coördineert de marketingafdeling zowel offline als online en voert hierbij ook uitvoerend werk uit ter versterking van onze mediakanalen.
 • Bedenken, ontwikkelen en coördineren van campagnes.
 • Succesvolle strategische campagnes opzetten en op deze manier bijdragen aan het behalen van KPI’s en de omzetdoelen van Nedelko.

 

Wat krijg je hiervoor?

 • Een fulltime baan met een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen omdat ontspanning ook belangrijk is.
 • Uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Hybride werken.
 • Laptop, smartphone en telefoonabonnement.
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je functie uit te voeren.
 • Prettige, informele en internationale werkomgeving met gemotiveerde collega’s.
 • Vrijdagmiddagborrel en andere leuke (sportieve)uitjes.

 

Dit breng je mee

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en verbindend vermogen ben je een goede sparringpartner voor stakeholders, externe bureaus, teamleden en experts. Je bent in staat om de hoofdlijnen te bewaken en je bent analytisch sterk om snel complexe materie te kunnen doorgronden. Door proactief op zoek te gaan naar verbeteringen, waarbij je niet schroomt zaken ter discussie te stellen, ga jij het verschil maken in deze functie!

 

Daarnaast zoeken we in jou iemand die de volgende achtergrond heeft:

 • Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau op het gebied van marketing (communicatie) en minimaal 5 jaar relevante (B2B) werkervaring. Ervaring in de Europees technische branche is daarbij een dikke pre;
 • Kennis van en ervaring met het inzetten van social media en (online) marketing tools;
 • Ervaring met B2B Marketing, het opzetten en bedenken van campagnes inclusief het interpreteren van dashboards en rapportages;
 • Kennis van e-commerce wat betreft operations en logistiek, inclusief grensoverschrijdende bedrijfsprocessen is ook een pre;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Spreek je meer talen? Pre!

 

Focus on customer success: Met je marketingteam ben je de drijvende kracht achter het ontwikkelen en uitvoeren van een doeltreffende marketingstrategie voor al onze klanten; 

Win as a team: Je werkt samen met een multidisciplinair team van o.a. data analisten, financials, marketeers en verkopers om zo het optimale resultaat te behalen. 

Aim high and deliver: Speel een cruciale rol in het definiëren en uitvoeren van een krachtig marketingcommunicatieplan dat niet alleen voldoet aan onze belangrijkste KPI’s maar ook zeker bijdraagt aan het succes en de groei van ons merk. 

Make it beter: Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en verbindend vermogen ben je DE sparringpartner voor stakeholders, externe bureaus, teamleden en experts.

 

Dit is iets voor mij
Als jij opzoek bent naar een dynamische rol waarin je jouw stevige marketingexpertise kunt inzetten en waar ontwikkeling en samenwerking hoog in het vaandel staan, dan is deze vacature bij Nedelko iets voor jou. Wacht zeker niet af en solliciteer nu! Stuur een mailtje met CV t.a.v. Danny Vermeulen naar: sollicitaties@nedelko.nl dan drinken we binnenkort samen een kop koffie.

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.