Magazijnmedewerker

Je bent proactief en weet van aanpakken, je hebt oog voor kwaliteit.

 

Techniek en/of elektronica vind je ontzettend boeiend en samen met je team zorg je dat onze klanten blij zijn met de producten die ze via jou ontvangen.

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, ledverlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag binnen ons magazijn in Barendrecht. Hier ga je bijvoorbeeld pakketten inpakken, versturen, sorteren en controleren. Vanuit ons magazijn zorg je ervoor dat onze klanten blij zijn met de producten die ze via jou ontvangen.

 

 • Toffe baan. Goede sfeer met leuke collega’s;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • 1 jaar contract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd

 

Doen

 • Goederen opslaan en verplaatsen met een reachtruck;
 • Orders picken en verzamelen;
 • Orders afmelden en pakbonnen en goederen verzendklaar maken;
 • Goederen laden en lossen;
 • Schoonmaken en het netjes achter laten van het magazijn aan het einde van de werkdag.

 

Kunnen

 • Je hebt eerder gewerkt in een magazijn en weet hoe het werkt;
 • Je kunt binnen 30 minuten bij ons magazijn in Barendrecht zijn;
 • Je vind het niet erg als de werktijden flexibel zijn;
 • Je hebt je heftruck en reachtruck certificaat op zak of vind het een uitdaging deze in de toekomst te halen.

 

Krijgen

 • Een fulltime baan met een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Certificaten behalen die jouw helpen beter je werk in ons magazijn te kunnen doen;
 • 25 vakantiedagen want er moet ook gerelaxt worden;
 • Vrijdagmiddagborrel en andere leuke uitjes;

 

Dit is iets voor mij
Heb je interesse is deze baan? Wacht dan niet en solliciteer nu! Stuur een kort mailtje met waarom de functie van Magazijnmedewerker bij jou past en voeg daar je CV aan toe t.a.v. Danny Vermeulen.

 

Wij vinden ons nieuwe medewerkers zelf, reageren als extern bureau wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.