Commercieel Technisch Binnendienst Medewerker

Je bent proactief en weet van aanpakken, je hebt oog voor kwaliteit.

 

Techniek en/of elektronica vind je ontzettend boeiend en samen met je team draag je dagelijks de juiste oplossingen voor je klanten aan. 

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is vooral bekend van het eigen merk (intelligente) ledverlichting onder de naam Prolumia. Maar we doen meer: we zijn ook leverancier van elektrotechnische materialen en energie- en veiligheidsoplossingen. Binnen Nedelko werken meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland.

Wat zoeken we?

Ter uitbreiding van onze commerciële technische binnendienst. Je gaat onder leiding van de lead inside sales aan de slag in een ervaren en enthousiast team.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het verwerken van inkomende orders; 
 • Het maken van offertes voor onze klanten; 
 • Het beheren van de inkomende retouren; 
 • Het verwerken van klantgegevens in ons ERP- en CRM systeem; 
 • Ons webportal up-to-date houden; 
 • De inkomende leads opvolgen in samenwerking met onze sales;

 

Techniek en/of elektronica vind je ontzettend boeiend en samen met je team draag je dagelijks de juiste oplossingen voor je klanten aan. 

 

 • Focus on customer success: Elke klant heeft zijn eigen wensen en jij denkt met ze mee om de service zo uitstekend mogelijk uit te voeren;
 • Win as a team: Je werkt in een gedreven team die graag samenwerken om onze klanten goed te bedienen.
 • Aim high and deliver: Kwaliteit staat voorop en dat hou jij hoog in het vaandel.
 • Make it better: Je zorgt ervoor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze producten

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring, passie en inzet is belangrijker dan leeftijd;
 • Je hebt flair en een gezonde scoringsdrang;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Powerpoint, Word, Excel zijn jou bekend;
 • Enige ervaring met Navision en/of Hubspot is een pluspunt maar geen must;
 • Zelfstandig kunnen werken, sociaal, leergierig, stressbestendig, klantgericht, vooral interesse en passie voor techniek, presentabel, geen 9 to 5 mentaliteit, kunnen luisteren, sterk in oplossingsgericht denken en in hoofdzaak een passie voor je job!

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.