BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER BENELUX

Met de focus op energie opslag helpen wij klanten nog verder in de energietransitie.

In ons team zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een zelfstandige en ondernemende Business Development Manager Benelux met focus voor commercie. Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken aan energietransitie? Heb je ervaring met business development en met het ontwikkelen en onderhandelen van contracten en samenwerkingsverbanden binnen de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is al meer dan 65 jaar importeur/distributeur van Elektrotechnische Materialen, Veiligheids- en codeersystemen, energie en interconnectie welke onderdeel uitmaken van onze divisie Techniek en Veiligheid. Daarnaast hebben wij onze afdeling Prolumia Ledverlichting. Binnen Nedelko werken meer dan 100 medewerkers bij vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit (elektro)technische groothandels, installateurs, machinebouwers, kasten en paneelbouwers,  en de procesindustrie. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. We staat ook voor persoonlijk contact en duurzame relaties.

Wat zoeken we?

Als Business Development Manager Benelux ben je de drijvende kracht achter onze Energy Solutions. Je bent o.a. actief op thema’s als duurzaamheid en energietransitie en je zorgt ook dat er concrete vervolgstappen worden gezet.

Je bent enerzijds verantwoordelijk voor het genereren van new business en anderzijds voor het door ontwikkelen van ons aanbod aan Energy Solutions. Je vertaalt de behoefte van de klant naar een geschikte oplossing. Dit doe je uiteraard niet alleen: je werkt hiervoor samen met collega’s uit verschillende disciplines. Je luistert actief, stelt vragen en formuleert hiermee een passende energy solution. Als Business Development Manager Benelux begrijp jij de uitdaging van jouw klant als geen ander. Dit maakt jou een betrouwbare partner voor energy solutions.

Je hebt passie voor energy solutions en bent continu nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen rondom energie opslag.

 • Focus on customer success 
  Je zorgt ervoor dat je klant het maximale haalt uit zijn energie behoeftes. Je signaleert kansen en commerciële mogelijkheden. Je volgt deze op en werkt samen met je collega’s om het salesproces succesvol uit te voeren;
 • Win as a team
  Je werkt samen met een multidisciplinair team van o.a. creatievelingen, technici en marketeers om zo het optimale resultaat voor je klant te kunnen bewerkstelligen.
 • Aim high and deliver
  Wij willen DE energie opslag leider van de gehele benelux worden.
 • Make it better
  Je bent continu bezig om de wensen van de klant optimaal te verbeteren, door onze producten door te ontwikkelen.

Wij zoeken bij voorkeur naar iemand die na een salesfunctie in de elektrotechniek toe is aan de volgende stap. De functie van Business Development Manager Benelux bij Nedelko is je volgende stap in je sales carrière en daarbij krijg je een brede commerciële verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wie ben jij?

Je bent proactief en beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse – en Engelse taal. Je staat stevig in je schoenen. Je werkt toe naar het (project) resultaat en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Hierbij zoek je waar nodig samenwerking met collega’s, binnen en buiten jouw afdeling. Je bent in staat om zelfstandig te werken, staat met beide benen op de grond en houdt van aanpakken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.