Accountmanager Prolumia Noord–Oost Nederland

Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. We staan voor persoonlijk contact en duurzame relaties.

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is vooral bekend vanwege het eigen merk (intelligente) LED verlichting Prolumia. LED verlichting waarbij kwaliteit voorop staat. Door de vijf uitgebreide productgroepen, bestaande uit lijnverlichting, binnen- en buiten verlichting, industrieverlichting en openbare verlichting, kunnen wij invulling geven aan vrijwel iedere verlichtingswens. Tevens streven we naar duurzaam klantcontact, gedegen specialistisch advies voor ieder vraagstuk en geven we nét dat beetje extra service.

Naast leverancier van LED verlichting zijn we ook leverancier van elektrotechnische materialen en energie- en veiligheidsoplossingen.

Binnen Nedelko werken meer dan 100 medewerkers en zijn er vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland.

Wat zoeken we?

Voor het rayon Noord – Oost Nederland zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de divisie Prolumia. Het doel van de functie is het uitbouwen van de bestaande omzet en klantenbestand alsmede het continueren van de relaties met bestaande klanten. Je gaat onder leiding van de salesmanager aan de slag in een ervaren salesteam bestaande uit verschillende Accountmanagers en een verkoop binnendienst.

Taken en verantwoordelijkheden

Het verkopen van ons productenpakket bij bestaande én nieuwe relaties;

Opmaken en versturen van offertes conform de vastgestelde richtlijnen;

Je draagt zorg voor de complete aftersales inclusief een gedegen expansie in debiteuren;

Je geeft productpresentaties;

Het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand, in samenspraak met de binnendienst;

Je helpt mee met het ontwikkelen en uitvoeren van het sales- en accountplan, ondersteunt marketingacties, levert content aan voor de website en levert een actieve bijdrage op beurzen en evenementen;

Je signaleert ontwikkelingen in de branche en zet deze om waar mogelijk in commerciële ideeën;

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de omzetontwikkeling en marge in jouw rayon.

 • Focus on customer success
  Je bent op de hoogte van de nieuwste ledverlichtingstrends en vertaalt deze naar klantkansen
 • Win as a team
  Je werkt samen met collega experts in data, warehouse, TD, financiën, marketing én sales voor optimale resultaten
 • Aim high and deliver
  Samen met team Prolumia streef je ernaar om ons verlichtingsmerk category leader in de Benelux te maken
 • Make it better
  Je streeft naar optimalisatie van leveranciersrelaties en voorwaarden om de winstgevendheid te verhogen en klanten concurrerende prijzen te bieden.

 

 

 

         Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.