Account Manager België

Met focus op commerciële groei, klanten management en actief over België

 

Als accountmanager kom je met nieuwe ideeën waarmee je klanten aan je blijft binden en maak je deel uit van het commercieel beleid van
Nedelko België. 

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Stel direct een vraag

Michael Waarts
HR Recruitment

Wie is Nedelko?

Nedelko is vooral bekend van de (intelligente) LED verlichting. Maar we doen meer: we zijn ook leverancier van elektrotechnische materialen en energie- en veiligheidsoplossingen. Binnen Nedelko werken meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland.

Wat zoeken we?

Voor onze vestiging in België zijn we op zoek naar een account manager. Het doel van de functie is het uitbouwen van de bestaande omzet en klantenbestand alsmede het zoeken naar nieuwe relaties.  Je gaat onder leiding van de  country manager aan de slag in een ervaren salesteam.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het verkopen van ons productenpakket bij bestaande en met name nieuwe relaties;
 • Jouw huidige kennis en visie zorgen ervoor dat je een passend advies kunt bieden aan de klant;
 • Je komt met nieuwe ideeën waarmee je klanten aan je blijft binden;
 • Je geeft productpresentaties;
 • Je draagt zorg voor de complete aftersales inclusief een gedegen expansie in debiteuren;
 • Het onderhouden en uitbouwen van periodiek klantcontact, in samenspraak met de binnendienst;
 • Je helpt mee met het ontwikkelen en uitvoeren van het sales- en accountplan, maakt offertes, ondersteunt marketingacties, levert content aan voor de website en levert een actieve bijdrage op beurzen en evenementen;
 • Je signaleert ontwikkelingen in de branche en zet deze om waar mogelijk in commerciële ideeën;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het monitoren van het verkoopproces (orderverloop) en omzetontwikkelingen.

 

Je hebt passie voor techniek en bent continu nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de markt.

 • Focus on customer success: Jij zorgt ervoor dat je klant continu op de hoogte blijft van ons brands gamma. Je signaleert kansen en commerciële mogelijkheden. Je volgt deze op en werkt samen met je collega’s om het salesproces succesvol uit te voeren;
 • Win as a team: Je werkt samen met een multidisciplinair team van o.a. creatievelingen, technici en marketeers om zo het optimale resultaat voor je klant te kunnen bewerkstelligen.
 • Aim high and deliver: Wij willen DE brands leider van de gehele benelux worden.
 • Make it better: Je bent continu bezig om de wensen van de klant optimaal te verbeteren, door onze producten verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma, bij voorkeur in een commerciële richting. Beschik je over een technisch-diploma maar ben je in staat ons te overtuigen van je kunnen? Reageer dan ook;
 • Minstens 2 à 5 jaar ervaring;
 • Ervaring, passie en inzet is belangrijker dan leeftijd;
 • Je hebt flair en een gezonde scoringsdrang;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Powerpoint, Word, Excel zijn jou bekend;
 • Enige ervaring met Navision en/of Hubspot is een pluspunt maar geen must;
 • Zelfstandig kunnen werken, sociaal, leergierig, stressbestendig, klantgericht, vooral interesse en passie voor techniek, presentabel, geen 9 to 5 mentaliteit, kunnen luisteren, sterk in oplossingsgericht denken en in hoofdzaak een passie voor je job!

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij Nedelko in zijn werk?

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij waarderen je sollicitatie en doen ons best om binnen 48 uur te reageren op je sollicitatie.

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. Na het eerste gesprek laten we je binnen 48 uur weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek.

Tijdens het tweede gesprek zullen we wat dieper ingaan op je competenties en ervaring. Vaak vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Na het tweede gesprek laten we je binnen een week weten of we een derde gesprek met je willen aangaan (optioneel) of je een aanbieding willen doen

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. Vervolgens plannen we een afspraak om het contract te tekenen. Hierna start jouw nieuwe uitdaging binnen Nedelko!

Vragen?

Neem contact op met:

Michael Waarts

HR Recruitment

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

 

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.